Nieuwe leden

Misschien zou U met ons mee willen zingen?

De naam van ons koor Cantate Cum Gaudio is realiteit voor onze leden ....." Zingen met blijdschap".
De 40 leden komen uit Joure en (verre) omgeving, zoals o.a. Oppenhuizen - St Nicolaasga- Rotsterhaule- Langweer- Delfstrahuizen - Heerenveen en Akkrum.

Het koor is prestatie gericht, maar wil dit zijn in een prettige sfeer. Een vrolijke noot krijgt de ruimte. We zingen uit een breed repertoire, overwegend religieus en cultureel.
De meeste liederen worden a-capella gezongen.
Dit is de kracht van ons koor. Aspirant leden krijgen van ons, na een proefperiode van 6-8 weken, 10 zanglessen gratis aangeboden.
Deze worden verzorgd door onze dirigent de heer Hans van Rossum. Vrijblijvend nodigen wij U uit, om een repetitie - avond bij te wonen. Elke dinsdag-avond zijn wij te vinden in het gebouw "de Brug" aan de Brugstraat 3 in Joure.

MEE DOEN AAN HET PROJECT JOCHANAN VAN PATMOS?

Is een volledig lidmaatschap nu nog een stap te ver, maar wilt u wel eens mee maken hoe het er bij ons koor aan toe gaat, doe dan op projectbasis  mee aan het theaterstuk Jochanan van Patmos (zie elders op de site voor meer informatie). Voorwaarde is wel dat u dan enige koorervaring moet hebben. Na afloop van het laatste concert bent u vrij om te gaan, maar liever hebben we dat u dan besluit definitief lid te worden van het koor.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met dhr. Gerben de Vries, tel. (06-17028902).

E-mail zelf naar prcom@ccg-mannenkoor-joure.nl of kies ervoor het onderstaande formulier in te vullen.

Welk type opmerking wilt u verzenden?

 

Ik meld mij aan als aspirant lidIk wil eerst meer informatie

Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Telefoon

Aanvullende informatie